Uncover

Uncover er et bibelstudieopplegg som er myntet på tvilende eller søkende ikke-kristne som ønsker å undersøke hvem Jesus var/er.

Gjennom seks studier med utgangspunkt i Lukas-evangeliet får man et innblikk i personen Jesus og hva det betyr for oss i dag. Studiene er tematisert som en etterforsking, der bevismaterialet fra Lukas-evangeliet granskes og utforskes.

Ideelt sett skal en Uncover-gruppe ha flere deltakere utenfra enn de som leder den, slik at de søkende får bli de som dominerer. Aller helst bør det være minst dobbelt så mange søkende som kristne. En gruppe bør ikke overstige 10 personer til sammen, da er det bedre å dele opp i to mindre grupper.


Registrer Uncovergruppe og få tilsendt  Uncoverhefter (gratis som lagsmedlem)

Uncoverhefter sendes gratis til VGS-elever eller studenter som registrerer og starter Uncovergruppe. Én person må registreres som gruppeleder og blir vår kontaktperson.

For å få tilsendt hefter  den som registreres som gruppeleder være betalende lagsmedlem.

Klikk her for å melde deg inn i Laget

Hver gruppe kan få inntil 10 hefter tilsendt gratis.

 

Etter at gruppen er registrert tar en feltarbeider i Laget kontakt med gruppeleder for å tilby hjelp og fortelle om andre hjelpemidler.

( Uncover på engelsk er for tiden utsolgt, men det planlegges nye opptrykk. De kan da bestilles her/ Uncover in english is at the moment sold out, but new prints are planned. They can then be ordered here: http://www.thinkivp.com/9780755493784 )