Nytt fra Laget

Desember 2017

 
 

Kjære alle styremedlemmer og voksenkontakter i Laget.

Det nærmer seg jul og slutten på dette året.Vi i Laget håper at du ser tilbake på en god høst for lagsarbeidet der du er med. Det er noen ting å huske på før vi går over i 2018, og derfor sender vi deg nå denne informasjonen.

 

Laget på YouTube

Vet du at Lagets youtube konto er mer aktiv en noen sinne? Abonner gjerne og spre filmene! Sylvios hjørne skaper direkte kontakt til alle våre medlemmer og vi ønsker å oppmuntre og inspirere dere i hverdagen med disse klippene. Disse kan også brukes som inspirasjon på lagsmøtene deres hvis dere ønsker.

Er det noen som har lyst til å lage film som vi kan legge ut her? Kontakt Sylvio på sylvio@nkss.no

Her er en film til dere: https://www.youtube.com/watch?v=BYpdhl-52RY

Følg med, det blir flere filmer nå i desember. 

 

Årsrapport

Hvert år må alle lag sende inn årsrapport. I år kommer det til å se litt annerledes ut, og dere får god informasjon fra oss om dette i januar. Så altså, dette er ikke noe dere trenger å tenke på før dere får en ny mail fra oss om dette i januar 2018. 

 

Nye rollups

Vi har gleden av å tilby alle lag helt nye rollups. Gå i nettbutikken vår og bestill de dere ønsker. Lever gjerne de gamle inn til feltarbeiderne i din region, vi kan nemlig resirkulere disse. Hurra!

 

Fem medlemmer pr lag

Et magisk ord for organisasjoner som oss er FRIFONDSFRISTEN. Alle lag med fem medlemmer eller mer får støtte fra staten for sin virksomhet. Det er snakk om en del penger, og vi anbefaler alle mindre lag til å gjøre alt dere kan for å få opp til fem medlemmer før 31/12/2017. Dere kan også gå inn og sjekke at alle medlemmene deres har betalt kontigenten i år. Hvis det er noen som ikke har betalt er det smart å minne dem på det. 

 

Årsmøte

Husk at dere må avholde årsmøte for laget deres før året er omme. Et årsmøte er ikke noe hokus pokus, det viktigste er at dere velger nytt styre og skriver referat.  

 

Arrangement fremover

Vi minner om disse arrangementene. Det er bare å glede seg! Påmelding har startet:

-       Nyttårslederkonferanse – NÅLK 

-       Awake nyttårsfestival med eget fokus på Kruss,

-       Studentforum i Oslo første helgen i februar.

Se mer på www.nkss.no/arrangement

 

Som styreleder og voksenkontakt spiller du en nøkkelrolle i Laget. Vi vil alltid prioritere å kunne hjelpe og støtte deg der du trenger det. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Vi ønsker deg en velsignet julehøytid, og gleder oss til å ta fatt på et nytt semester sammen med deg.