Trainee

Laget søker nye traineer for skoleåret 2017-2018!

I Laget jobber vi for å gjøre Jesus kjent på skoler og studiesteder, så han blir trodd elsket og etterfulgt. Vi ønsker å se dette skje over hele Norge og opplever at stadig flere slutter seg til bevegelsen. Vi er i en brytningstid og tror at Laget skal vokse seg ”Større og bedre” i tiden fremover, som også er tittelen på den nye strategien vår.

Felles for traineer i Laget er at de er dyktige, nyter stor tillit og får god oppfølging. Mange har fått sin første erfaring fra yrkeslivet gjennom trainee-ordningen og det er et godt springbrett til arbeidslivet. Andre bruker året som en tenkepause etter endt utdanning eller tenker på året som et annerledes-år hvor man får tjenestegjøre på Norges viktigste misjonsmark.

Som trainee er du spesielt viktig fordi du har fersk erfaring og kompetanse på hvordan det er å leve som kristen på skolen eller studiestedet. Du er relevant for målgruppa vår, og gir oss viktig kompetanse som ungdomsorganisasjon.

Ønsker du å være en del av det indre livet til Laget og daglig jobbe med meningsfulle oppgaver sammen med dyktige kolleger? Vi søker 12 traineer til stillinger:


Ungdomsprest i Farsund menighet

3-årig prosjektstilling som ungdomsprest i Farsund menighet (inntil 100%)

Det er ledig 3-årig prosjektstilling som ungdomsprest i inntil 100 % i Farsund menighet og Laget (NKSS) fra 1. august 2017. Vi søker en selvstendig, kreativ og engasjert person som liker utfordringer.

Farsund menighet er en aktiv menighet med et stort frivillig arbeid innen barnearbeid, trosopplæring, ungdomsarbeid, diakoni og musikkliv. Gudstjenestelivet er rikt og variert, og oppslutningen er veldig god. Menighetens visjon er: ”Farsund menighet – en menighet som ser. Kom og se”, med underpunktene: ”Vi vil at du skal bli sett. Vi vil at du skal se Jesus. Vi vil at du skal se din plass."


Åpen søknad

Send gjerne inn en åpen søknad om du kan tenke deg å jobbe i Laget!