Hva er lagsuka?

Lagets lederskole blir Lagsuka! Istedenfor 2 store leirer, blir det nå heller 6 litt mindre leirer!

På Lagsuka får du treffe lagsungdommer fra hele Norge. Gled deg til en uke med gøye, intense og meningsfylte dager, hvor vi løfter opp verdens beste visjon om å dele Jesus. Sammen med nye og gamle venner får du oppleve din unike opplevelse. Om det er enten å nyte guds frie natur, dykke ned i bibelen, eller lære hvordan bli en bedre leder. På alle leirene kan vi i år som i tidligere år love høy trivselsfaktor, Jesusfaktor og sommerfaktor.

 

På Lagsuka – Friluft vil du få vakre opplevelser i naturen sammen med Gud og ungdommer fra andre steder, som du aldri vil glemme

På Lagsuka – Bibel ønsker vi å dykke ned i Bibelen og løfte frem vissheten om at Guds ord er virksomt og taler til oss i dag.

En uke hvor unge voksne samles i fri natur til spennende og profesjonell undervisning om filosofi, teologi og vitenskap, gode samtaler, lavere tempo, tid for stillhet, tanke og tidebønn. 

På Lagsuka: Ledelse får du mulighet til å lære deg selv bedre og kjenne, og hvem Jesus er som leder og hva du kan lære av ham

På Lagsuka – Misjon får du en opplevelse utenom det vanlige. Vi drar til Europas yngste land, Kosovo, og blir med i fødselen av en helt ny lagsbevegelse. 

På Lagsuka – Veritas får du være i et oppbyggende kristent fellesskap som tar spørsmål og tvil på alvor, og som tydelig viser hvordan den kristne tro kan gi gode svar på de vanskelige spørsmålene.