PÅSKELEIR 2017

Jønnbu leirsted er virkelig koselig. Det koster litt mer å være her enn på et gjennomsnittelig leirsted, men så er det også flottere. Alt skal være på stell og omgivelsene er praktfulle. Det er bare å slenge på seg slalomskia og dure ut i bakken, eller hekte på seg langrennskia og suse inn i den flotte fjellheimen.

Programmet vil i utgangspunktet bestå av noen dager i bakken og noen dager hvor man kan velge aktvitet. Men hvordan vi legger opp rekkefølgen på dette, vil tilpasses etter været. På morgenen blir det en dialogbasert bibeltime og på kvelden blir det kveldssamling og TV-Jønnbu. Alle vil bli med i en gruppe slik at man blir ekstra godt kjent med noen på sin egen alder. Det blir mange gøyale aktiviteter med alt fra sang og musikk, til filmskaping, håndarbed og friluftsliv. Temaet som er "godhet", tror jeg vil kunne prege leiren på en spennende måte.

Hvis vi er dønn uheldige med været og regnet høljer ned, leier vi inn buss en dag og drar på tur til en hall med klatrevegg, eller svømmebaseng eller til Rauland. Hvor vi da velger å dra, vil avhenge av stemningen.

Det er med mange rutinerte 6-stjerners ledere. Jeg tror faktisk man skal lete lenge etter en slik rutinert og samkjørt ledergruppe. Dette gir ekstra trygghet for et knakende bra opplegg og mange gode opplevelser.

 

Påmelding:

Gå inn på nkss.no og trykk på "min side". Denne knappen er rød og befinner seg oppe til høyre. Gå deretter til venstre og finn "arrangement". Her finner du så "Påskeleir 2017". (Hvis du ikke er medlem enda, og dermed ikke har Min Side, må du først melde deg inn. Du går da inn på nkss.no og litt til venstre for sentrum av skjermen. Her er en knapp hvor det står "bli medlem".)

 

Leiren starter fredag 07.04.17, ankomst helst innen kl 2030 til Bø/Jønnbu.

Tog fra Kristiansand: 16.03, fremme i Bø 18.26.

Tog fra Oslo: 16.25, fremme i Bø 18.40

Fra Kristiansand blir det satt opp egen minibuss - første mann til mølla, 220 kroner per vei.

Pris for tog under 16 år:

Fra Kristiansand: 226

Fra Oslo: 170 kroner.

 

Pris for tog med minipris per januar, student:

Fra Kristiansand: 299 kroner

Fra Oslo: 249 kroner

 

Dere som skal hentes på Bø stasjon må gi beskjed! Dere kan da sende sms til Tønnes Christian med navn og tidspunktet dere ankommer på tlf 48148852. Hvis du kommer med bil kan dere kjøre direkte til Jønnbu Fjellkyrkje, ca 15 km nord for Bø. 

 

Leiren avsluttes onsdag formiddag 12.04.17, og toget som går fra Bø kl 13.27 mot Kristiansand og kl 14.29 mot Oslo.

 

Påskeleir betyr normalt ski. Ta med langrennsutstyr. Noen ønsker å gå langtur, mens andre går kort-tur eller koser seg rundt hytta. Det vil også bli mulig å gå i slalombakken 2 av dagene. Da vi etter all sannsynlighet er en stor gjeng som skal i bakken, får vi 20% avslag på heiskort. Hvis det er gode forhold, er de flinke til å lage en flott skipark med hopp og lignende. Hvis det ser ut til å bli dårlige skiforhold og dårlig vær så ta gjerne også med badetøy og klær til å bevege seg inne i en hall, da vi har muligheter for gode kriseløsninger.

 

 Gode tips til pakkingen / ta med:

-       bibel og skrivesaker

-       sovepose + laken/putetrekk

-       pålegg til 14 tørr-måltider

-       toalettsaker

-       skiutstyr

-       husk varme klær.

-       Tursekk med solkrem, thermos, nisteboks, og litt goddis.

 

Det er ikke minibank tilgjengelig, så ta med det du trenger i kontanter til ting som dagskort i bakken, kiosk og kollekt. Utvalget i kiosken er smalt, så dersom du har store behov vedr. snop, kan det være lurt å ta med.

 

Vi gleder oss veldig til å se deg og til påskeleiren er gang. Dette blir helt knall!!

Hvis det er noe du lurer på, kan du sende mail til t.chr.due-tonnessen@nkss.no J

 

Vi gleder oss til å se dere!!!!!

Vennlig hilsen

 Tønnes Christian