– Alle har ett mål: å fortelle resten av skolen om Jesus

­Vi har lenge hatt et ønske om å koble sammen ungdom på tvers av lag og alder i regionen vår, og siden det ikke har hvert noen etablert leir tradisjon de siste årene har dette vært vanskelig.
Etter mye planlegging og intens promotering fikk vi endelig til å arrangere leir med en stor bredde av lagsungdommen vår på Horve leirsted. Fokusområdet var å leve helhjertet sammen med Jesus – på alle livets områder. La oss høre hvordan noen av deltakerne opplevde leiren:

Markus Engevik, Randaberg VGS:

”Opplevde leiren som godt gjennomført og lærerik. Følte jeg ikke gikk tomhendt hjem, og at jeg fikk åndelig påfyll. Jeg fikk også møtt mange fantastiske folk, som jeg holder god kontakt med. Inspirasjonen til å drive og opprettholde laget på egen skole vokste også meget!

Det beste med leiren, syntes jeg, var det å få høre om hvordan andre folk fra andre skoler dreiv laget – ganske ulikt. Laget både fungerer og ser forskjellig ut på forskjellige skoler - men alle har ett mål: å fortelle resten av skolen om Jesus.”

 Ida Pollestad Brunes, Vågen Vgs:

”Jeg har blitt inspirert til å dele min tro med andre, nettopp fordi det er verdens beste nyheter og alle fortjener å få vite det og å få oppleve det!”

Thea Marie Fløysvik, Lundehaugen ungdomsskole:

”Jeg opplevde leiren som spennende, læringsrik og utrolig gøy!Jeg synes at det beste med leiren var å bli kjent med nye folk, og på kvelden hadde vi bål og sang lovsang, det var skikkelig koselig!

 

Av: Rebekka Teigland